20101111

Valutakrig eller inte, Jim O'Neil sa i veckan att han tycker att det är överdrivet - bakom stängda dörrar kommer USA och Kina fram till att Kina kommer höja värdet på sin valuta och i gengäld får de större inflytande. 

Såg lite på Bloomberg nu på kvällen, en "bear" var i studion och ansåg att det som händer just nu inte är hållbart på sikt, till slut spricker det. Han kunde även se ett guldpris på 6000 på lite sikt. Tja, vem vet - det enda jag vet är att jag kommer spela med marknanden och just nu ser det väldigt bra ut. Ledande verkstadsaktier skapar formationer för vidare uppgång - kolla SKF! Även råvarubolagen ser bra ut, Lundin Mining, Boliden, Lundin petroleum och PA Resoruces har gått upp mycket på senaste tiden med hög volym. H&M har gått ned efter rapport men har inte långt kvar till sitt stöd som borde hållas. Apple som drar Nasdaq ser bra ut, trots gap ned idag pga av dålig rapport från Cisco.
 
Larry Levin sa idag att stöd för S&P-500 borde finnas runt 1190 - var aldrig nere så långt idag, får se hur vi går i morgon... 

   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0